Het team van de Jozef Sartoschool is een enthousiast team van ongeveer 20 mensen met verschillende taken. 

Groepsleerkracht
De groepsleerkracht is verantwoordelijk voor het onderwijs aan uw kind en voor u altijd het eerste aanspreekpunt. Bij de start van de dag begroet hij/zij de kinderen bij de deur van het klaslokaal.  Drie maal per jaar zijn er tien minuten gesprekken waarin de ontwikkeling van uw kind wordt besproken. Mocht er tussendoor iets zijn kunt u altijd een afspraak maken na schooltijd. 

Intern begeleider
De Intern begeleider, Iris begeleidt en ondersteunt de leerkrachten. Zij voert drie maal per jaar een groepsbespreking met de leerkrachten. In deze groepsbespreking gaat het om de groep als geheel, de sociale emotionele ontwikkeling van de kinderen en de resultaten van de kinderen.  Daarnaast coördineert de zij de zorg rondom kinderen waarbij er ontwikkelingsproblemen worden geconstateerd. 

Vakleerkracht gym
Elke groep krijgt 1 keer per week gym van Tom, onze vakleerkracht bewegingsonderwijs.  Voor de onderbouw groepen 1/2 is dit op school in het speellokaal, voor de andere groepen is dit één blokuur en gaan de kinderen onder begeleiding van een leerkracht met een bus naar een gymzaal in de buurt. 

Administratief medewerker
Iedere dinsdag en donderdag ochtend is Ilona aanwezig, zij is de administratief medewerkster van onze school. Zij draagt zorg voor de leerlingenadministratie, de Social schools codes en de financiële administratie . Mocht uw telefoonnummer of adres wijzigen is het prettig als u dit aan haar kunt doorgeven. 

Conciërge.
Henk, de conciërge is de hele week op school aanwezig. Hij voert allerlei klussen uit en neemt meestal de telefoon op. 

Directeur
Per 1 april 2018 is Ingrid Geurtzen de directeur van de Jozef Sartoschool. Zij heeft de algehele leiding van het team en is vier dagen aanwezig op school ( ma /do).  U kunt haar altijd benaderen zij begroet u iedere morgen in de hal.